Vandmanden 14

9200 Aalborg SV, Danmark

Tjæreborgvej 184

6731 Tjæreborg

Brandstrupvej 10

2610 Rødovre

Om Connection Vikar

Connection Vikar er grundlagt af fagfolk med mange års erfaring og ekspertise i branchen.
​​Vi beskæftiger os primært med rekrutteringsprocesser og vikarløsninger, er landsdækkende og leverer desuden vikarer til hele Norge. Vi hjælper fra start til slut.

Connection Vikar blev stiftet i 2013 men er allerede førende i branchen i hele Norden. Vi tilbyder pakkeløsninger til vores kunder og samarbejdspartnere, hvor alle aspekter er tænkt ind og inkluderet, så du som virksomhed ikke skal have unødige bekymringer​ om ansættelsesforhold og lønomkostninger.

Kvalitetshåndværkere

Tillid, tryghed, ordholdenhed og seriøst arbejde er kerneelementer hos Connection Vikar.
​Alle vores vikarer er nøje udvalgt af fagfolk. Ren straffeattest er et krav for at kunne blive udsendt som vikar fra os.

Vores rumænske vikarer taler og forstår engelsk, er veluddannede og har et godt og indgående kendskab til arbejdsgangen på danske byggepladser.​

Vikarer til arbejde i Norge

Connection Vikar er godkendt af den norske brancheorganisation Nelfo til at udføre el-arbejde i Norge, ligesom vi også er godkendt gennem DSB.norge. Derfor har vi et norsk organisationsnummer, så vi kan udføre autoriserede el-opgaver i Norge.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores medarbejdere og de forskellige faggrupper, og om, hvilke fordele vi kan tilbyde, når du lejer vikar hos os. Du kan kontakte os på telefon (+45) 70 26 35 36 eller udfylde kontaktformularen , hvis du vil have mere information eller leje en vikar.

Fordele ved at bruge Connection Vikar

Ingen sociale omkostninger

Alle faggrupper kan lejes gennem os

Vi lejer ud til hele Danmark og til Norge

Ingen opgaver eller virksomheder er for store eller for små

Vikaren lejes kun i de timer/dage, der er behov for*

Om os

Hos Connection Vikar ApS leverer vi kvalificeret arbejdskraft til alle faggrupper, hvad enten der er tale om et akut behov eller en permanent løsning. CVR: 38310879

Connection Vikar

Vandmanden 14, 9200 Aalborg SV

Haslegårdsvej 8-10, 8210 Aarhus V

Tjæreborgvej 184, 6731 Tjæreborg

Landbrugsvej 10k, 5260 Odense S

Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre

Man - Søn: 24 timers vikarservice