Søger du professionel hjælp til
rekruttering af din næste medarbejder

Rekruttering til virksomheder

Søger du professionel hjælp til rekruttering af din næste medarbejder. Vi har erfaringen og har specialiseret os i det – og vi gør en stor forskæl på tværs af alle niveauer, brancher og i hele Danmark. Med 7 års branchekendskab og skræddersyede processer kan vi nemt og hurtigt rekruttere medarbejdere, der matcher jeres virksomheds kultur og behov.

Her får du Otte gode grunde til at vælge os
som din vikarservice-partner:

✔  Ingen sociale omkostninger   ✔  Alle faggrupper kan lejes gennem os  ✔  Vi lejer ud til hele Danmark og til Norge
✔  Ingen opgaver eller virksomheder er for store eller for små  ✔  Vi sørger for, at alle overenskomster og lovgivninger overholdes
✔  Vikaren lejes kun i de timer/dage, der er behov for  ✔  Kundeservice alle ugens dage  ✔  Professionelle håndværker

Kontaktformular til virksomheder

Hvad har din virksomhed brug for?
Kontakt os og tag en snak med os – helt uforpligtende
Ring til os på: (+45) 70 26​ 35 36

I kan også udfylde formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Rekruttering

Rekruttering kan nogle gange opleves som lidt af en udfordring. Når en virksomhed står og mangler medarbejdere til ledige stillinger, kan det være svært at finde de rette kandidater og efterfølgende at vælge den/de helt rigtige til jobbet.

Det bliver ofte nævnt, at det er ”ansøgers marked”, hvilket ganske enkelt betyder, at der er flere ledige stillinger, end der er jobsøgende. Samtidig er tendensen, at folk ikke er ledige, men i højere grad skifter mellem jobs. Dermed bliver det rette match mellem kultur, virksomhed, kandidat, behov og arbejdsopgaver endnu vigtigere for rekruttering og fastholdelse af de bedste medarbejdere.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi véd, at tiden er afgørende, når du pludselig står og mangler en vikar og vi kan levere en kundetilpasset bemandingsløsning, som passer præcist til dit behov. Uanset hvilken type ansættelse, jobtitel, geografisk placering eller branche, står vi klar som rekrutteringsbureau til at hjælpe dig igennem hele processen.

Med Connection Vikar får du en ærlig samarbejdspartner med et stort internationalt netværk, velkvalificerede (EVT.: Danmarks største pulje af prækvalificerede) kandidater og en effektiv annonceringsindsats.

Lad vores dedikerede rekrutteringseksperter hjælpe dig med at finde den rette vikarservice til dig og din virksomhed.

0
Medarbejdere
0
Antal afdelinger
0
Års Erfaring
0
Velkvalificerede fagfolk