ER DU VIRKSOMHED?

så Vælg din Håndværk branche her

Vælg din branche her

Connection Vikar leverer kvalificeret arbejdskraft til alle faggrupper, uanset om der er tale om akutte behov eller permanente løsninger. Vort koncept er enkelt
og fleksibelt: veluddannede danske og rumænske håndværkere der indgår i alle teams – store som små.

Søger tømrer? Klik her
Søger du Vvs & ventilationsmontør
Søger du Ufaglært arbejdskraft
Søger du Smede & svejsere
Søger du anlægsgartner
Søger du Bygge og anlægsansatte
Søger du Udenlandske håndværkere
Søger du Elektrikere
Søger du Malere

Vælg dine håndværkere hos os!

Vi har 7 års erfaring med rekruttering af håndværkere, vi er landsdækkende og har en høj kundetilfredshed. Rekrutteringen skal skabe værdi for jeres virksomhed. Det handler om at finde de rigtige medarbejdere fra starten, som ikke bare udfylder en ledig stilling, men som også passer ind i jeres team. Benyt Connection Vikar som jeres rekrutteringsbureau og få den rette strategi fra starten. Vi er et rekrutteringsbureau der dækker alle håndværk brancher. Så hold dig ikke tilbage, vi kan hjælpe dig! Vi har afdelinger i hele Danmark. -og kan derfor reagere hurtigt og fleksibelt, når behovet opstår I jeres virksomhed.

Som underleverandør til virksomheder

giver Connection Vikar din virksomhed gode muligheder

Som virksomhed kan en god aftale, med en underleverandør som Connection Vikar betyde større byggesager og flere kunder i butikken. Fordelene er mange, men det er vigtigt, at aftalegrundlaget og rammerne er på plads fra starten. Hvis du har svært ved at finde bemandingen til dine opgaver indenfor håndværkbranchen, så er Connection vikar, klar til at hjælpe dig. Vi er underleverandører og samarbejdspartner til håndværkbranchen og er klar til at hjælpe dig!


Fordele ved at bruge underleverandør
1. Du kan takke ja til de store byggesager
2. Fået større kundenetværk
3. Gode opgaver til CV’et

0
Medarbejdere
0
Antal afdelinger
0
Års Erfaring
0
Velkvalificerede fagfolk
3f.dk
Malermestre.dk
danskindustri.dk
def.dk